Magnifica este un concept inovator si exclusiv care mixeaza beneficiile tehnologiei de crio ultrasunete si crio electroporatii cu serurile active REAGE.

Aplicate simultan si sinergic, ofera etect de biorevitalizare si bioregenerare pielii fetei, gatului si decolteului.

Magnifica ofera biorevitalizare naturala si eficienta, regenereaza pielea in profunzime, facand pielea mai tonifiata, compacta si neteda, fara bisturiu sau ace, in comfort maxim si intr-un mod total natural.

Eficacitatea si siguranta tehnologiei Magnifica sunt documentate prin studii clinice si documentari aprofundate, recunoscute si validate de literatura stiintifica.

Fiecare tratament este asociat cu un ser specific, potrivit pentru tipul de ten.

magnifica-reage

Programele specifice permit tratarea tuturor imperfectiunilor faciale cauzate de crono si foto imbatranire.

Datorita profunzimii de actiune a serurilor REAGE, pielea capata un aspect sanatos, proaspat, ridurile se estompeaza iar metabolismul celular este imbunatatit.

CRIO UltraPoratia este un concept brevetat de Eximia.

Sistemul avansat de administrare transdermica a substantelor active asociat cu criostimularea, permite penetrarea la nivelul dermului a ingredientelor biomoleculare.

Ce sunt si cum actioneaza serurile active REAGE?

REAGE-P
(Ser Peeling BIOREVITALIZARE)

Este o solutie de peeling ce se adreseaza revitalizarii celulare , pentru un efect de piele fina, compacta si mai luminoasa, avand capacitatea de a imbunatatii oxigenarea celulara ducand la un efect de lifting fara ace.

REAGE-C
(Ser Peeling BIOREGENERARE)

Este o solutie de peeling care ajuta in procesul de regenerare a pielii, facand pielea mai fina, mai uniforma si mai stralucitoare fara a avea o actiune agresiva. Imbunatateste structura pielii, netezeste ridurile, ofera fermitate tegumentului si produce o regenerare profunda. 

AGEOFF – ANTI-AGE
(Ser hidratare BIOREVITALIZARE)

Este un ser care ofera hidratare intensa tenului, cu proprietatea de a proteja pielea de factorii externi si ajuta la reducerea tensiunii musculare excesive, facand astfel, ca pielea sa-si recapete elasticitatea si tonusul.

TIMELESS – ANTI-AGE 
(Ser fermitate BIOREGENERARE)

Este un ser care imbunatateste elasticitatea si fermitatea pielii, oferind chiar si un efect de hidratare profunda. 

REFILLUP
(Ser umplere – BIOREVITALIZARE SI BIOREGENERARE)

Este un ser care are efect de umplere a ridurilor si un puternic efect anti-age.

RESTORE
(Ser luminozitate si pete de pigmentare BIOREVITALIZARE SI BIOREGENERARE)

Este un ser ce are efect de luminozitate si de diminuare a petelor de pigmentare.

Ce sunt si ce fac tehnologiile Magnifica?

CRIO-ULTRASUNETE este tehnologia care maseaza literalmente fiecare celula stimuland formarea colagenului si a fibrelor de elastina, dar si producerea acidului hialuronic, care este responsabil pentru hidratarea, densitatea si elasticitatea pielii. Conturul facial devine mai proeminent, pielea mai ferma, ridurile medii si profunde sunt estompate si gradul de elasticitate este crescut.

CRIO-ELECTROPORATIA este tehnologia prin care absorbtia ingredientelor active in piele este imbunatatita semnificativ. Electroporatia face posibila deschiderea intr-un interval de milisecunde a unor micro-canale suplimentare in piele, asigurand o penetrare profunda a ingredientelor active in piele. Imediat dupa procedura, pielea arata sanatoasa, proaspata, tonifiata si gradul de luminozitate este imbunatatit.

CRIO-ULTRAPORATIA – Sistemul avansat de administrare transdermica a substantelor active asociat cu criostimularea, permite penetrarea la nivelul dermului a ingredientelor biomoleculare. CRIO-ultraporatia este un concept brevetat de Eximia.

Beneficiile tratamentului sunt:

Netezeste ridurile.

Trateaza eficient petele pigmentare.

Diminueaza porii dilatati si normalizeaza productia de sebum.

Trateaza laxitatea tegumentara.

Reduce ridurile profunde si riduri fine.

Ajuta la stimuleaza drenajul limfatic.