Cu ce te putem ajuta?

PAR NEDORIT

Parul excesiv sau parul care creste intr-un loc nedorit fie din cauze hormonale fie a geneticii, a determinat indivizii de secole sa caute modalitati de al indeparta. Apoi exista tendinta moderna ca anumite parti ale corpului sa fie fara par, indiferent daca sunt picioarele, bratele, spatele, pieptul etc.
In mod traditional femeile si barbatii au indepartat parul nedorit prin barbierire, epilare, filetare, sau smulgere. Acest lucru poate fi eficient, dar temporar. Parul creste deobicei in cateva saptamani si procesul se repeta. In ultima perioada, a aparut o metoda permanenta de indepartare a parului si a crescut in popularitate.

BENEFICII:
✓ Uiti de grija epilatului;
✓ Scapi de parul nedorit de pe fata si de pe corp;
✓ Te bucuri de piele fina, fara iritatii sau foliculita;
✓ Rezultate de la prima sedinta si de durata;
✓ Tratamentul are o eficienta ridicata;
✓ Este cea mai buna investitie pentru o femeie;
✓ Tratamentul complet de epilare laser este mai economic decat epilarea cu ceara;
✓ Tratamentul se poate face pe tot parcursul anului, inclusiv vara;
✓ Durerea este inlocuita de o senzatie de piscatura datorita sistemului de racire Crystal Freeze, care in mod automat si constant ajusteaza temperatura si raceste pielea in timpul sedintei de epilare laser;
✓ Se realizeaza cu cea mai puternica dioda laser (3600 W), ceea ce face ca firele de par sa pocneasca, iar unele sa iasa din piele chiar in timpul sedintei.

Epilarea definitiva cu LASER poate fi utilizata pe majoritatea partilor corpului. Functioneaza vizand foliculii de par individuali cu impulsuri scurte de lumina. La randul sau aceasta are efectul de a bloca melanina si de a preveni orice regenerare aparului prin distrugerea completa a foliculului de par. Parul existent este omorat si in cele din urma, cade peste doua saptamani si nu este inlocuit niciodata. Sunt necesare mai multe sesiuni de tratament cu indepartarea LASER, deoarece este necesar sa distrugeti parul in timpul unei faze de crestere (anagen), iar firele de par individuale nu cresc toate in acelasi timp.

TRATAMENT RECOMANDAT: